I have discovered the 1Z0-932 Dumps for Guaranteed Success, There is only name which comes in mind and that name is “Dumpsplanet” due to its authenticity and up-to-date study material. I scored more than 90% marks in my 1Z0-932 Dumps exam. This is the recommended study material in form of questions and answers for the preparation of Oracle 1Z0-932 Exam for the certification of Infrastructure as a Service (IaaS).
1Z0-932 Dumps for Infrastructure as a Service (IaaS) Certification
https://www.dumpsplanet.comm/
https://www.dumpsplanet.com
m/
Page No | 1
Oracle
1Z0-932 EXAM
Infrastructure as a Service (IaaS)
Product: Demo
For More Information:
https://www.dumpsplanet.com/1Z0-932-dumps
Page No | 2
https://www.dumpsplanet.com/
Question: 1
Which two identity providers can your administrator federate with Oracle Cloud Infrastructure?
A. Microsoft Active Directory
B. Oracle Identity Cloud Services
C. AWS Directory Services
D. Google Directory Federation Services
Answer: AB
Question: 2
What is the maximum IP address size range that you can have in a Virtual Cloud
Network? A. /16
B. /26
C. /24
D. /8
Answer: A
Question: 3
Which two tools would you use to manage Database Cloud Service (DBCS)?
A. Pl-sql
B. Oracle Swing bench
C. SQL Developer
D. Oracle Enterprise Manager
Answer: CD
Question: 4
A customer wants to do development on premise while leveraging services such as Java
Cloud, Mobile Developer Cloud, and App Builder Services. Which two infrastructure options
can the customer leverage to do this?
A. Oracle Cloud at Customer
B. Oracle Cloud Infrastructure Classic
C. Oracle Cloud Ravello Service
D. Oracle Cloud Infrastructure
Answer: AB
Question: 5
Which statement is true about a pre-authenticated request in Oracle Cloud Infrastructure
Object Storage?
A. You can create only 1.000 pre-authenticated requests per bucket.
B. You can create a pre-authenticated request only for public buckets.
C. You cannot retire a pre-authenticated request before it expires.
Page No | 3
https://www.dumpsplanet.com/
D. You cannot extend the expiration date on a pre-authenticated request.
Answer: B
Question: 6
Which statement is true about Oracle Cloud infrastructure Object Storage Service?
A. An Archive Object Storage tier bucket can be upgraded to the Standard Object Storage tier.
B. You cannot directly download an object from an Archive Object Storage bucket.
C. An existing Standard Object Storage tier bucket can be downgraded to the Archive Object
Storage tier.
D. Data retrieval in Archive Object Storage is instantaneous.
Answer: B
Question: 7
For a compute instance that is launched in a private subnet in a Virtual Cloud Network
(VCN), which action needs to be performed to connect to the Internet, assuming that the
required security list is properly set up?
A. Assign & Public IP address to the compute instance.
B. Create and configure Network Address Translation (NAT) in a public subnet and route all
traffic to it.
C. There is no way for an instance in a private subnet to connect to the Internet.
D. Create a default route entry in the route table to forward all traffic to the Internet gateway.
E.
Answer: B
Question: 8
Which two are valid options when migrating a database from on-premise to Oracle Cloud
Infrastructure?
A. snapping or cloning storage from on-premise to Oracle Cloud Infrastructure
B. performing a backup to Oracle Cloud Infrastructure Object Storage, and then restoring to
a database server on Oracle Cloud Infrastructure
C. performing RMAN backup to an on-premise storage device, and then shipping to
Oracle Cloud Infrastructure
Answer: BC
Question: 9
You are responsible for setting up access for all the cloud users of a large enterprise. IAM
users are global and non-admin users can add resources to any region by default.
A. You need to log in to each region separately to create users for that particular region.
B. IAM users are global. As an administrator, make sure that you subscribe to the Ashburn
region.
Answer: D
Page No | 4
https://www.dumpsplanet.com/
THANKS FOR TRYING THE DEMO OF OUR PRODUCT
Visit Our Site to Purchase the Full Set of Actual 1Z0-932 Exam Questions With Answers.
Dumps Planet also provides you extra 20% discount on the purchase of
1Z0-932 exam. Use Coupon code like “dp20%”
https://www.dumpsplanet.com/1Z0-932-dumps
Money Back Guarantee
Comments